Laser maze

 

 

laser maze je novi hit u svetu dečijih igara

Laser maze je neverovatno zanimljiva i atraktivna igra koju možete probati jedino kod nas.

Deca će uploviti u svet mašte i prepustiti se osećaju da se nalaze usred dešavanja omiljenog akcionog filma. Unaprediće svoje motoričke veštine dok traže put kroz složenu mrežu laserskih zraka.

Zvuči lako? Probajte! Morate biti fleksibilni i brzi u gustoj mreži  da biste prešli na drugu stranu.

šta je laser maze?

Laser Maze (laserski lavirint ili pljačka banke) je igra gde učesnici treba da prođu kroz laserske zrake, a da ih ne dodirnu i ne aktiviraju alarm.

Laserski zraci su ukršteni sa jednog na drugi kraj prostorije, koja izgleda poput prave banke. Od učesnika se zahteva koncentracija i koordinacija kako bi brzo prošli između lasera i prešli od sefa banke do izlaza.

Nađite originalan način da najbrže ”opljačkate banku“ i podelite ga sa svojim drugarima.

prihvati izazov, pobedi sat i daj svoj najbolji rezultat

Kroz ovu aktivnost mališani mogu prolaziti u paru, s tim da moraju u isto vreme pritisnuti taster na izlazu i tako deaktivirati alarm.

Ukoliko jedan završi pre, treba da sačeka svog saigrača i pomogne mu u prevazilaženju prepreke.

Ako jedan od učesnika dodirne laserski zrak,  vraćaju se na početak da zajedno resetuju alarm (resetovanje alarma se vrši tako što oba učesnika istovremeno pritisnu taster koji se nalazi na dva različita kraja prostorije) i ponovo pokušavaju da prođu poligon, sve dok im ne istekne vreme.

Kada vreme istekne, a učesnici nisu uspeli da pređu kroz laserski lavirint, onda budu ”uhapšeni“, pošto nije moguće da fizički izađu iz banke na drugi način.

Uz ostale igre koje smo pripremili za mališane, laser maze je među najzabavnijima. Sigurni smo da će baš odavde poneti najlepše utiske i uspomene sa rođendana.

Kontaktirajte nas

 

Prosledite upit i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.