LASER TAG U BEOGRADU – NAJPOPULARNIJi
DEČIJI ROĐENDAN

Laser tag u Beogradu je spoj visoke tehnologije i sposobnosti dečije mašte da se “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja.

Video igre poput Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a prenesene su sa monitora Vaših računara u stvarnost uz pomoć ovog novog vida zabave.

Potpuni doživljaj simulacije oružanog sukoba stvaraju zvučni efekti pucnja i punjenja “oružja” dok menjate okvir ili senzor pogotka koji se oglašava, ako ste manje spretni od svojih protivnika.

Na kraju igre, učesnici će moći da vide ko je bio bolji u okršaju.

laser tag oprema

Laser tag je borba laserskim oružjem i infracrvenim zracima. Nastala je još davne 1979. sa jednostavnim pravilima i još jednostavnijom opremom.

Oprema se sastoji od jedne laserske puške, koja zapravo predstavlja odašiljač za infracrvene zrake. Takođe, tu su i prsluk, ogrlica ili kaciga, koji su osetljivi na infracrvene zrake. Kada svoj odašiljač usmerite ka senzoru koji registruje infracrveni zrak, on će reagovati kao da ste ˝pogođeni laserom˝.

Za laser tag godine nisu važne, jer se podjednako zabavljaju i deca i odrasli. Za decu je ipak minimum 6 godina kako bi mogli da nose lasersku pušku i da uživaju u igri.

Kada se uporedi sa paintball-om, ova igra je bezbednija. Ne ispaljuju se pravi projektili, pa ne morate razmišljati o tome da li će vam ostati modrice.

laser tag u beogradu kao team building

Laser tag u Beogradu je i odlična team building aktivnost, jer doprinosi izgradnji timskog duha.

Vaši zaposleni će morati da osmisle zajedničku strategiju. Tako uče da slušaju jedni druge i da donose zajedničke odluke. Igra je tako koncipirana da moraju da čuvaju leđa jedni drugima, pa se stvara osećaj zajedništva.

Oživite svet iz vaše mašte i zaigrajte najpopularniju igru današnjice.

Kontaktirajte nas

 

Prosledite upit i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.