O nama

 

 

moderno opremljen prostor nudi mnoštvo sportskih i zabavnih aktivnosti

U nameri da se fizička aktivnost u proslavi rođendana pravilno dozira, vodeći pri tom računa o potrebama i uzrastu slavljenika i gostiju, imamo u ponudi raznovrsne rođendanske pakete koji se izvode po utvrđenim programima.

Pored sportskih rođendana kod nas mozete organizovati i team building, rođendane na otvorenom prostoru, dodele paketića i dr.

Zabava za decu i za roditelje koja se dugo pamti i prepričava.

Dođi, vidi i zabavi se!

ponuda

Sportski rođendani predstavljaju nezaboravnu avanturu za decu školskog uzrasta, a Arena Fun Factory je idealno mesto za njihovu organizaciju. Arena Fun Factory je  deo sportskog kluba Arena No1 koji postoji više od jedne decenije i osnovana je od strane ljubitelja različitih sportova i zdravog života.

Prostor je organizovan tako da se mogu održati paralelno dva sportska rođendana, ali moguća je i organizacija događaja i za odrasle.

Nalazimo se u ulici Stefana Prvovenčanog 28. U prostoru od 400m2 smešten je deo za roditelje i sportski sadržaji za decu:

Veštačka stena

laser tag

laser maze

Streličarstvo

Arkadne Igrice

Paintball mete

arena fun factory

U sklopu rođendaonice nalazi se caffe Arena Fun Factory.  Komforan i  klimatizovan ambijent poseduje 43 sedeća mesta.

Pored širokog izbora pića, sveže ceđenih napitaka i raznih vrsta kafa, gostima se nude i osvežavajući alkoholni i bezalkoholni kokteli.

društvene mreže

Email: info@arenafunfactory.com

Telefon: 063 1234 654

Kontaktirajte nas

 

Stefana Prvovenčanog 28, 11000 Beograd na auto-putu između Auto-komande i izlaza na Dušanovac.