ORGANIZACIJA DEČIJIH ROĐENDANA – SAMO ZAKAŽI I DONESI TORTU

Da li ste umorni od organizacija dečijih rođendana i priprema koje iziskuju mnogobrojne sate planiranja, koordinacije, i brige? Želite li da rođendanska proslava za Vaše dete bude nešto posebno, a istovremeno želite da se rasterećeni prepustite tom danu?

Naš tim je tu da Vam olakša život i omogući da se potpuno posvetite svojoj porodici i detetu. U Areni organizacija dečijih rođendana je u potpunosti naša briga, a Vi ste tu da uživate u svakom trenutku.

Dečiji Rođendani: Laser Tag i Paintball Avantura

Naša specijalnost su rođendani ispunjeni akcijom i zabavom. Deca vole akciju, timski rad, i uzbuđenje, a mi im pružamo sve to u jednom paketu.

Nema potrebe da se brinete o detaljima, jer smo tu da sve organizujemo za Vas.

Organizacija dečijih rođendana Beograd - Arena Fun Factory

Kako Funkcioniše Naša organizacija Dečijih Rođendana?

Klasični dečiji rođendani često zahtevaju neprestano trčanje oko priprema, osmišljavanje aktivnosti i zabrinutost za svaki detalj.

Ali kod nas, jedina stvar koju trebate da uradite je da nas kontaktirate, zakažete datum, i donesete omiljenu tortu svog deteta. Sve ostalo je naša briga!

Organizacija dečijih rođendana Beograd - Arena Fun Factory

1. IZABERITE LOKACIJU BLIZU VAS: Imamo tri lokacije na kojima možete organizovati rođendansku zabavu:

– Franje Kluza 2, Zvezdara (paintball i laser tag)

– Bulevar oslobođenja 51a, Autokomanda (paintball)

– Nehruova 51b, blok 44, Novi Beograd (paintball i laser tag)

Svi tereni su dizajnirani da obezbede nezaboravno iskustvo za decu.

2. TIMSKI RAD I ZABAVA: Laser tag i paintball su igre koje promovišu timski rad, strategiju i zabavu. Vaše dete će se osećati kao pravi akcioni heroj na terenu.

3. STRUČNO VOĐENJE: Naši instruktori su iskusni i stručni, a deca će biti pod njihovim nadzorom tokom cele igre, obezbeđujući njihovu sigurnost i sprovođenje pravila.

4. OSTAVLJAMO TELEFONE PO STRANI: Naši rođendani su prilika da se deca odvoje od svojih telefona i potpuno uživaju u igri i druženju.

Dečiji rođendani treba da budu više od običnog okupljanja. Naša ponuda je kreirana sa ciljem da se deca povežu i učvrste svoje prijateljstvo kroz aktivnosti koje podstiču timski rad. Ove igre ne samo da su zabavne, već i podstiču razvoj socijalnih veština i saradnje među decom.

Nemojte više dozvoliti da organizacija dečijih rođendana bude stresna. Samo zakažite datum i donesite tortu, a ostalo prepustite nama. Vaše dete će imati rođendan koji će pamtiti zauvek, a Vi ćete se osećati rasterećeno i srećno.

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas danas. Vaša dečija rođendanska avantura počinje ovde!

Kontaktirajte nas

 

Prosledite upit i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.