Proslava rođendana Beograd – Sportski rođendani na Adi

Ovaj rođendanski paket je apsolutni hit među klincima i klincezama! Pripremite se za nezaboravnu avanturu koja će ih ostaviti bez daha.

Decu delimo u ekipe (6-8 članova) i sa svakom ekipom je po jedan od naših instruktora, pa nakon upoznavanja, krećemo sa zabavom!

Rođendan započinjemo animacionim poligonom „Survivor“, tačnije nizom prepreka u sklopu poligona koji se deca trude da pređu za što kraće vreme kako bi svom timu doneli dodatni poen. Prepone, obručevi, čunjevi, koordinacija i preciznost su ono što donosi prevagu na ovoj stanici koja je sjajna da se zagrejemo za ono što sledi.

Nakon zagrevanja prelazimo na nešto jaaako uzbudljivo – bubble crush! Deca ulaze u lopte, ali tako da im je donji deo tela slobodan a gornji u lopti, pa sui m noge slobodne i kretanje omogućeno. Zamislite samo sudaranje dece u tim ogromnim loptama, jedni protiv drugih, u pokušaju da ostanu na nogama. Adrenalinski šok zagarantovan! Bez brige, sve je apsolutno bezbedno, jer lopte ih štite od povreda.

Ali čekajte, to nije sve! Zorbing je sledeća destinacija na našem neverovatnom putovanju. Kotrljamo se u velikim prozirnim loptama, okrećući svet naopačke. Osećaj slobode i uzbuđenja preplaviće ih dok se smeju i uživaju u ovoj jedinstvenoj avanturi.

Ali ne brinite, nakon sve te akcije, deca će dobiti priliku da se opuste na poligonu preciznosti gde ih uz soft archery čeka i frizbi challenge. Naučiće kako da bezbedno pucaju lukom i strelom, vežbajući svoju preciznost i koncentraciju. Ko zna, možda otkrijete neke male talente u gađanju meta!

Spremite se za rođendansku avanturu koju će vaša deca pamtiti zauvek! Ovaj paket je sve što su ikada želeli i još mnogo više. Dopustite im da prožive nezaboravne trenutke i da se smeju iz sveg srca.

Proslava rođendana Beograd - Proslava rođendana na Adi

U cenu nije uključena lokacija.

Ada Ciganlija naplaćuje taksu za korišćenje zelene površine / organizovanje rođendana u iznosu od 8.000 din. Ukoliko bude promena u 2024. bićete obavešteni.

U periodu godine kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju organizaciju rođendana na otvorenom, rođendan se može organizovati u zatvorenom sportskom balonu na Adi uz doplatu od 12.000 din, ili u bilo kom balonu koji Vi obezbedite – dolazimo na lokaciju.

Neophodna je potvrda dostupnosti termina za potvrdu rezervacije rođendana u balonu.

ZA POTVRDU TERMINA NEOPHODNA JE UPLATA AVANSA OD 10.000 DIN.
Telefon za rezervacije: 062/256-156

Kontaktirajte nas

 

Prosledite upit i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.