Proslava rođendana Beograd – Sportski rođendani na Adi

Ovaj rođendanski paket je apsolutni hit među klincima i klincezama! Pripremite se za nezaboravnu avanturu koja će ih ostaviti bez daha.

Mališane pretvaramo u ogromne lopte i igramo fudbal na potpuno sulud način! Da, dobro ste pročitali, bubble football je u pitanju! Zamislite koliko će se deca zabaviti dok trče i udaraju loptu u ogromnim balonima, praveći smešne piruete i smejući se do suza.

Ali to nije sve! Nakon fudbalskog haosa, prelazimo na nešto još ekstremnije – bubble crush! Zamislite samo sudaranje dece u tim ogromnim loptama, jedni protiv drugih, u pokušaju da ostanu na nogama. Adrenalinski šok zagarantovan! Bez brige, sve je apsolutno bezbedno, jer lopte ih štite od povreda.

Ali čekajte, to nije sve! Zorbing je sledeća destinacija na našem neverovatnom putovanju. Kotrljamo se u velikim prozirnim loptama, okrećući svet naopačke. Osećaj slobode i uzbuđenja preplaviće ih dok se smeju i uživaju u ovoj jedinstvenoj avanturi.

Ali ne brinite, nakon sve te akcije, deca će dobiti priliku da se opuste uz soft archery. Naučiće kako da bezbedno pucaju lukom i strelom, vežbajući svoju preciznost i koncentraciju. Ko zna, možda otkrijete neke male talente u gađanju meta!

Spremite se za rođendansku avanturu koju će vaša deca pamtiti zauvek! Ovaj paket je sve što su ikada želeli i još mnogo više. Dopustite im da prožive nezaboravne trenutke i da se smeju iz sveg srca.

Proslava rođendana Beograd - Proslava rođendana na Adi

Ada Ciganlija u sezoni 2023. naplaćuje taksu za korišćenje zelene površine / organizovanje rođendana u iznosu od 8.000 din.

U slučaju loših vremenskih uslova rođendan se može organizovati u zatvorenom sportskom balonu na Adi uz doplatu od 10.000 din.

Neophodna je potvrda dostupnosti termina za potvrdu rezervacije rođendana u balonu.

ZA POTVRDU TERMINA NEOPHODNA JE UPLATA AVANSA OD 10.000 DIN.

Kontaktirajte nas

 

Prosledite upit i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.