paintball mete kao

blaža varijanta paintball-a

Paintball je apsolutni svetski hit u kategoriji ekstremnih sportova.

Pomoću specijalnih pištolja markera, koji izbacuju kuglice sa bojom, simuliraju vremenski ograničene vatrene okršaje. Dve ekipe bore se jedna protiv druge. To je glavna nit igre koja u sebi objedinjuje i sport, i zabavu, i neprevaziđen adrenalinski doživljaj i intezivno oslobađanje od stresa.

Paintball mete su ono što smo mi pripremili za mališane. Ovim prenosimo paintball isksutvo najmlađima u vidu blaže i bezbedne varijante paintball-a.

Paintball mete u Beogradu - Arena fun factory

Deca imaju priliku da se kroz zabavu susretnu sa takmičarskim pucanjem u metu. Na ovaj način će savladati najosnovniju tehniku nišanjenja.

Moraće dobro da nanišane, a kad čuju zvuk pogotka u metu, razvući će im se osmeh na lice, dok će ostala deca to da proprate navijanjem.

U ovoj aktivnosti podjednako uživaju i devojčice i dečaci, bez obzira na uzrast, a uvereni smo da ni roditelji neće odoleti iskušenju da ispale bar jednu kuglicu.

paintball mete na rođendanima
u beogradu

Uz ostale igre iz odabranog paketa, paintball mete će upotpuniti zabavu, a takmičarski duh će biti i dalje prisutan. Ova aktivnost može poslužiti i kao mali predah, pošto će mališani morati malo da zastanu i koncentrišu se na nišanjenje.

Mete su postavljene u redu od najveće do najmanje. Pogodak u najveću donosi najmanje poena, dok pogodak u najmanju donosi najviše. Na mališanima je odluka u koju metu će gađati.

Kao i uz svaku drugu aktivnost, i ovde smo obezbedili instruktora koji će sve vreme biti pored mališana.

Instruktori će ih naučiti kako pravilno da nanišane, kako da drže pušku, ali će ih uputiti i u osnovna pravila bezbednosti, kojih se moraju pridržavati, kako bi zabava bila potpuna i sigurna.

 

paintball mete u areni fun factory u beogradu

Za zakazivanje termina kao i za dodatna pitanja nas možete kontaktirati preko naše kontakt stranice.

Ukoliko smatrate da su vaša deca dovoljnog uzrasta za pravu paintball igru, mi organizujemo i paintball rođendane za decu. Saznajte više o njima i zakažite jedinstveni rođendan vredan prepričavanja.

Kontaktirajte nas

 

Prosledite upit i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.